Bouwsector

Voor de bouwsector

Bent u bedrijfsmatig bezig in de woningbouw of renovatie van panden? Ook op het gebied van business to business is ons natuursteenbedrijf actief. Heeft u werkzaamheden en omvat uw project het gebruik van natuursteen? De vakmensen van Ella Natuursteen kunnen u dan zeker behulpzaam zijn. We hebben de beschikking over hoge kwaliteit materialen en moderne gereedschappen om ieder project deskundig en professioneel uit te voeren. Bovendien hebben we een team van medewerkers in vaste dienst zodat ook grote projecten, zoals het leggen van vloeren, gevelbekleding of complete badkamers van natuursteen door ons kunnen worden uitgevoerd.

Hoge kwaliteit
Snelle levertijd
Scherpe prijzen
600 m2
Maken alles op maat
25 jaar ervaring

Architect, projectontwikkelaar of kunstenaar?

Perfectionisme en voordelige tarieven gaan bij Ella Natuursteen hand in hand. Wilt u gebruikmaken van onze vakkennis en onze liefde voor steen? Bij het tekenen van een bestek of de toetsing en haalbaarheid van uw oplevering kunt u ons trouwens ook inschakelen. Uiteraard zijn we discreet en uw informatie wordt vertrouwelijk behandeld. We hebben in onze klantenkring onder meer architecten, projectontwikkelaars en kunstenaars. Ella Natuursteen is bij ieder bouwproject een betrouwbare partner.

Wilt u hierover met ons praten? Dan mag u altijd contact met ons opnemen. Onze vakmensen hebben een ruime ervaring en gaan bij alle werkzaamheden voor optimale kwaliteit.

OFFERTE NODIG?
Bel ons voor gratis advies!
078 879 5045‬
Vestiging in Alblasserdam

Teruggebeld worden

ONZE VOORDELEN

Hoge kwaliteit
Snelle levertijd
Scherpe prijzen
600 m2
Maken alles op maat
25 jaar ervaring

ELLA NATUURSTEEN

Alblasserdam

Edisonweg 8 B, 2952 AD Alblasserdam
078 879 5045
+31639318532
info@ellanatuursteen.nl
Kvk nr: 71397426

Call Now Button