Composiet aanrechtblad

Wilt u in uw keuken een aanrecht met een natuurlijke uitstraling maar met de eigenschappen van kunststof? Dan is een composiet keukenblad wellicht iets voor u. Composiet heeft, door zijn samenstelling, onbeperkte mogelijkheden qua kleur en structuur. Hierdoor is het mogelijk om een composiet aanrechtblad op maat te laten vervaardigen die past bij een ultra moderne designkeuken. Gaat u voor een Engelse uitstraling of heeft een retro of vintage look uw voorkeur? Het fijne van een aanrechtblad van composiet is dat het altijd past, in iedere keuken. Bovendien is composiet krasvast, waterdicht en volledig onderhoudsvrij. Is uw huidige keukenblad aan vervanging toe en bent u op zoek naar een composiet aanrecht? Bij Ella Natuursteen in Alblasserdam slaagt u altijd.

Hoge kwaliteit
Snelle levertijd
Scherpe prijzen
600 m2
Maken alles op maat
25 jaar ervaring

Composiet aanrecht steeds populairder

Door onze eigen productie van composiet kunnen wij aanrechtbladen leveren in alle kleuren en structuren. Wilt u een rood roze composiet of een paarse ondergrond met groene structuur? Bij Ella Natuursteen kan dit allemaal. Onze productielijn omvat een zeer uitgebreid assortiment en ook kunnen wij bestellingen opnemen naar uw persoonlijke smaak qua kleur en structuur. Hierdoor heeft u bij het laten vervaardigen van een composiet aanrecht of keukenblad onbeperkte en ongekende mogelijkheden. Net zoals onze Dekton en granieten keukenbladen zijn onze composieten keuken- en werkbladen van hoge kwaliteit. Onze keukenbladen voldoen ruimschoots aan de Europese normen en regelgeving.

OFFERTE NODIG?
Bel ons voor gratis advies!

+31788795045‬

Hittebestendig en hygiënisch

Uiteraard zijn onze composieten keukenbladen vervaardig van hoogwaardig materiaal en naadloos afgewerkt. Dit is belangrijk omdat in naden en oneffenheden (theoretisch) vocht achter zou kunnen blijven. Daarom vervaardigen onze experts composieten keukenbladen en werkbladen uit één geheel. Hierdoor zijn onze composiet producten niet alleen hittebestendig maar ook 100 % hygiënisch in het gebruik. Gaat u voor gebrand, gepolijst of gezoet composiet? Ook dan kunnen we u prima van dienst zijn. De techniek en vakkennis hebben we, bij Ella Natuursteen in Alblasserdam, gewoon in huis. Hierdoor kunnen wij bestellingen opnemen tegen zeer voordelige tarieven. Wilt u hier meer over weten? In onze showroom vindt u prachtige voorbeelden van composiet.

Topmerken composiet aanrechtbladen

Heeft u uw keuze al bepaald en gaat u voor een composiet aanrecht van gerenommeerde merken zoals Kalingastone, Caesarstone of Diresco? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Ella Natuursteen is namelijk officieel dealer van deze topmerken. Ook zijn wij gecertificeerd dealer van het composiet merk Silestone. Wij verkopen composieten keukenbladen en kunnen deze ook voor u opmeten en plaatsen. Hierdoor hoeft u niet verder te zoeken of een apart bedrijf in te schakelen voor de plaatsing en montage. Bij ons natuursteenbedrijf vindt u alles wat u nodig heeft, onder één dak. Wilt u graag persoonlijk kennismaken met de mogelijkheden van composiet voor uw keuken?

Bij een bezoek aan onze mooie showroom krijgt u een goede indruk van de prijzen en mogelijkheden. U mag vrijblijvend langslopen, een afspraak is niet nodig en de koffie staat altijd klaar.

Bij Ella Natuursteen in Alblasserdam is kwaliteit en service vanzelfsprekend.

Composiet aanrechtblad

OFFERTE NODIG?
Bel ons voor gratis advies!

+31788795045‬

Teruggebeld worden

ONZE VOORDELEN

Hoge kwaliteit
Snelle levertijd
Scherpe prijzen
600 m2
Maken alles op maat
25 jaar ervaring

ELLA NATUURSTEEN

Edisonweg 8 B, 2952 AD Alblasserdam

+31788795045

+31639318532

info@ellanatuursteen.nl

Kvk nr: 71397426

Call Now Button