Dekton

Dekton keukenbladen en werkbladen

Waar techniek en vakkennis elkaar ontmoeten is Ella Natuursteen uw betrouwbare leverancier. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Dekton in uw woning of bedrijfspand? Als u belangstelling heeft voor het gebruik van Dekton in uw keuken of badkamer of zelfs gevel beschikken wij over alle benodigde kennis en materialen, gewoon in-house. Had u al iets gelezen of gehoord over dit relatief nieuwe materiaal? Of heeft een relatie of familielid al een Dekton keukenblad aangeschaft en wilt u er meer over weten? Wij informeren onze klanten graag en goed.

Hoge kwaliteit
Snelle levertijd
Scherpe prijzen
600 m2
Maken alles op maat
25 jaar ervaring

Wat is Dekton?

Door een mix van verschillende hoogwaardige grondstoffen zoals glas, composiet, porselein en kwarts industrieel samen te persen ontstaat een materiaal van ongekende hardheid. Bovendien oogt Dekton bijzonder natuurgetrouw waardoor het bijzonder geschikt is voor toepassingen in de woningbouw. Uiteraard kan er met Dekton veel, maar niet alles. Dekton kan er soms ietwat kunststof-achtig uitzien en is ook, hoewel vrij stevig, een breekbaar materiaal. Het materiaal is wel vrij licht en volledig kleurecht. Ook is een voordeel dat bij Dekton keukenbladen een grote variatie in kleuren en nuances mogelijk is.

OFFERTE NODIG?
Bel ons voor gratis advies!

+31788795045‬

Grote variatie in gekleurd Dekton

Deze kleuren en mogelijkheden voor het gebruik van Dekton keukenbladen mag u dan ook hoogstpersoonlijk bij ons komen bezichtigen. Waar het gaat over keukenbladen hebben wij, in de regio Alblasserdam een naam hoog te houden. Ella Natuursteen heeft dan ook een keur van keukenbladen in voorraad. U kunt hiermee vrijblijvend kennismaken in onze gezellige en ruime showroom.

Zo kunt u zelf zien en voelen hoe mooi glad en afgewerkt onze Dekton keukenbladen zijn.

Bovendien kunt u in onze showroom de verschillen ervaren tussen Dekton keukenbladen en keukenbladen van composiet, graniet en andere soorten natuursteen. Zo kunt u optimaal uw keuze bepalen, vrijblijvend en zonder verplichtingen.

OFFERTE NODIG?
Bel ons voor gratis advies!
078 879 5045‬
Vestiging in Alblasserdam

Teruggebeld worden

ONZE VOORDELEN

Hoge kwaliteit
Snelle levertijd
Scherpe prijzen
600 m2
Maken alles op maat
25 jaar ervaring

ELLA NATUURSTEEN

Alblasserdam

Edisonweg 8 B, 2952 AD Alblasserdam
078 879 5045
+31639318532
info@ellanatuursteen.nl
Kvk nr: 71397426

Call Now Button