Dorpels

Dorpels en drempels

Heeft u oog voor detail en gaat u voor een perfecte kwaliteit en afwerking? Bij Ella Natuursteen zijn wij het helemaal met u eens. Een slijtvaste en hoogwaardige natuurstenen dorpel geeft cachet en uitstraling aan een bedrijfspand of woonhuis. Bovendien is een op maat gemaakte dorpel van natuursteen ook nog eens bijzonder praktisch. Daarom hebben wij, in onze showroom te Alblasserdam, een ruime collectie natuurstenen dorpels op voorraad. Met deze uitgebreide collectie zijn wij, wat dorpels betreft, toonaangevend in ons vakgebied. U vindt in onze showroom dan ook een keur aan binnendorpels oftewel deurdorpels.

Hoge kwaliteit
Snelle levertijd
Scherpe prijzen
600 m2
Maken alles op maat
25 jaar ervaring

Ruime keuze in hardstenen dorpels

De kleurtinten en nuances van echte natuurstenen dorpels komen door de perfecte afwerking helemaal tot zijn recht. De grote verscheidenheid in kleuren en materialen zult u verbaasd doen staan. Buiten een ruime keuze aan hardstenen drempels vindt u in onze gezellige showroom ook een keur aan andere soorten natuursteen. Bent u een liefhebber van composieten dorpels? Ook dan komt u bij Ella Natuursteen helemaal aan uw trekken.

OFFERTE NODIG?
Bel ons voor gratis advies!

078 879 5045

Eigen steenzagerij en ruime ervaring

Door onze passie voor natuursteen en de bewerking hiervan kunnen wij zowel binnen als buitendorpels op maat voor u vervaardigen. We hebben hiervoor de beschikking over een eigen steenzagerij. Met ruim 25 jaar ervaring in de bewerking van natuursteen staan we garant voor een zorgvuldige afwerking van uw dorpels. Bovendien zijn onze dorpels perfect op maat en kunnen wij snel en voordelig leveren. Besteld u één of meerdere natuurstenen dorpels bij Ella Natuursteen in Alblasserdam? Uw dorpel wordt door onze natuursteenexperts keurig bij u thuis afgeleverd.

Mooi, op maat en perfect afgewerkt zoals u van ons mag verwachten.

OFFERTE NODIG?
Bel ons voor gratis advies!
078 879 5045‬
Vestiging in Alblasserdam

Teruggebeld worden

ONZE VOORDELEN

Hoge kwaliteit
Snelle levertijd
Scherpe prijzen
600 m2
Maken alles op maat
25 jaar ervaring

ELLA NATUURSTEEN

Alblasserdam

Edisonweg 8 B, 2952 AD Alblasserdam
078 879 5045
+31639318532
info@ellanatuursteen.nl
Kvk nr: 71397426

Call Now Button