Granieten aanrechtblad

Granieten aanrechtbladen zijn van oudsher in Nederland het meest gebruikt. U kunt graniet dan ook aantreffen in keukens van monumentale panden en woningen. Graniet is een natuursteen die, door zijn hardheid en uiterlijk, perfect geschikt is als aanrechtblad. Onder andere hierdoor is graniet, samen met marmer de meest bekende natuursteensoort voor toepassingen in woningen en bedrijven. Heeft u in uw woning al een aanrechtblad en wilt u deze vervangen? Neemt u een aanrecht van graniet dan kiest u voor een lange levensduur, een krasvast oppervlakte en een unieke kleur en structuur.

Hoge kwaliteit
Snelle levertijd
Scherpe prijzen
600 m2
Maken alles op maat
25 jaar ervaring

Ruime keuze in granietsoorten

Is uw woning nog in de bouwfase en kiest u voor een granieten aanrechtblad vanwege de duurzaamheid en de luxueuze uitstraling? Bij Ella Natuursteen in Alblasserdam vindt u een ruime keuze in granieten aanrechtbladen van de beste kwaliteit. Doordat we beschikken over een eigen steenzagerij kunnen we kunnen we uw keukenblad altijd perfect op maat vervaardigen. De kosten houden we laag en we leveren bijzonder snel. Koopt u uw keukenblad bij Ella Natuursteen? Dan heeft u gegarandeerd een uniek en voordelig aanrechtblad van echt graniet voor een zachte prijs.

OFFERTE NODIG?
Bel ons voor gratis advies!

+31788795045‬

Graniet keukenblad afwerking

Graniet is mooi, slijtvast en tijdloos. Bij de bewerking van granieten keukenbladen is onze eigen steenzagerij een absolute pre. U kunt voor de afwerking dan ook kiezen uit verschillende bewerkingen waaronder geschuurd, gepolijst of licht of donker gezoet. Ook branden, (zand)stralen anciento of boucharderen behoort bij Ella Natuursteen in Alblasserdam tot de mogelijkheden. Wilt u zich persoonlijk op de hoogte stellen van de effecten van deze verschillende bewerkingen?

U bent van harte welkom in onze showroom.

Granieten aanrechtblad
OFFERTE NODIG?
Bel ons voor gratis advies!
078 879 5045‬
Vestiging in Alblasserdam

Teruggebeld worden

ONZE VOORDELEN

Hoge kwaliteit
Snelle levertijd
Scherpe prijzen
600 m2
Maken alles op maat
25 jaar ervaring

ELLA NATUURSTEEN

Alblasserdam

Edisonweg 8 B, 2952 AD Alblasserdam
078 879 5045
+31639318532
info@ellanatuursteen.nl
Kvk nr: 71397426

Call Now Button