Keramieken aanrechtblad

Het gebruik van keramiek in keukens is relatief nieuw. Uiteraard spreken de esthetische en praktische voordelen bij een keukenblad van keramiek voor zichzelf. Bij Ella Natuursteen in Alblasserdam volgen we de trends op het gebruik van keukenblad materialen zoals Dekton, composiet en keramiek op de voet. Hierdoor kunnen we onze klanten altijd een volledig assortiment keukenbladen bieden. Onze collectie keukenbladen is altijd actueel en omvat zowel gefabriceerde materialen en alle natuurlijke steensoorten.

Hoge kwaliteit
Snelle levertijd
Scherpe prijzen
600 m2
Maken alles op maat
25 jaar ervaring

Kenmerken van keramieken keukenbladen

Keramiek bestaat uit de samenpersing en versmelting van kunststof en natuurlijke (rest)materialen. Het kenmerk van keramieken keukenbladen is de matheid, het design en het zeer natuurlijk uiterlijk. Keramiek is kleurvast en door de hardheid van het materiaal in korte tijd bijzonder populair geworden als aanrechtblad. Bovendien kan keramiek bijna naadloos aangesloten worden met uw gootsteen. Dit maakt het gebruik van keramiek in keukens hygiënisch en praktisch.

OFFERTE NODIG?
Bel ons voor gratis advies!

+31788795045‬

Eigen bewerking keramiek

Bij Ella Natuursteen in Alblasserdam hebben we een ruime voorraad keramieken keukenbladen van verschillende diktes en designs. Is uw gewenste kleur of afmeting er niet bij? Dan fabriceren we die zelf. Hierdoor zijn we in staat om altijd tegemoet te komen aan uw wensen. Een op maat gemaakt keukenblad van keramiek hoeft ook niet duur te zijn. Door onze eigen steenzagerij en bewerking afdeling zijn we in staat om zeer voordelig en snel uw droomkeuken te helpen scheppen.

Ruime collectie keramiek

Wilt u de mogelijkheden weten, de kleuren zien en ondervinden hoe een keramiek keukenblad zou staan in uw eigen keuken? U bent, bij deze, uitgenodigd voor een bezoek aan onze gezellige showroom. Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee kunt u op uw gemak alle details in u opnemen. Onze vriendelijke medewerkers beantwoorden graag uw vragen geven u een echte rondleiding. Onze ruime collectie keramieken keukenbladen wacht op uw bezoek. Bij Ella Natuursteen bent u gewoon welkom.

OFFERTE NODIG?
Bel ons voor gratis advies!
078 879 5045‬
Vestiging in Alblasserdam

Teruggebeld worden

ONZE VOORDELEN

Hoge kwaliteit
Snelle levertijd
Scherpe prijzen
600 m2
Maken alles op maat
25 jaar ervaring

ELLA NATUURSTEEN

Alblasserdam

Edisonweg 8 B, 2952 AD Alblasserdam
078 879 5045
+31639318532
info@ellanatuursteen.nl
Kvk nr: 71397426

Call Now Button