Keukenbladen

Keukenbladen van natuursteen

Voor keukenbladen van natuursteen bent u bij Ella Natuursteen in Alblasserdam op het juiste adres. Wij vervaardigen in onze ambachtelijke steenzagerij keukenbladen op maat. U heeft bij ons ook nog een ruime keuze in materialen en afwerking. Gaat u voor betonlook of heeft u een juist voorkeur voor licht of donker gezoet? U mag bij onze expert uw voorkeuren gewoon doorgeven. Onze marmer experts hebben een ruime ervaring met alle mogelijke verschillende afwerkingen. Bij het vervaardigen van het keukenblad volgen we uw wensen en voorkeuren.

Hoge kwaliteit
Snelle levertijd
Scherpe prijzen
600 m2
Maken alles op maat
25 jaar ervaring

Keuze uit verschillende soorten natuursteen

U kunt bij Ella natuursteen kiezen uit verschillende soorten natuurstenen keukenbladen. We hebben uiteraard een ruime collectie Belgisch hardsteen. Deze steensoort is voor gebruik in keukens en badkamers bijzonder geschikt. Bent u meer gecharmeerd van marmer of graniet in uw keuken? Ook dan zijn we u graag van dienst. Zelfs keukenbladen van Composiet, Neolith, keramiek of Dekton vervaardigen wij graag en goed. Glad afgewerkte en perfect op maat gemaakte keukenbladen zijn al jaren één van onze meest populaire producten. Natuursteen is uniek en heeft een tijdloze uitstraling. Bovendien zal de prijs voor het vervaardigen van een natuurstenen keukenblad u aangenaam verrassen.

OFFERTE NODIG?
Bel ons voor gratis advies!

078 879 5045‬

Voordelige natuurstenen keukenbladen

Doordat we, in de regio Alblasserdam, veel tevreden klanten hebben zijn we in staat om bijzonder voordelig te leveren. Met snelheid, expertise en een ruime ervaring maken we onze goede naam graag waar. Onze keukenbladen van hoogwaardig natuursteen zijn niet alleen mooi maar ook nog eens zeer betaalbaar. Ook uw keuken kunt u verfraaien met een prachtig afgewerkt en perfect passend keukenblad. Wilt u hier meer over weten? Of wilt u misschien advies over welke soort natuursteen voor uw keuken het meest geschikt is? Dan nodigen we u, bij deze, uit om langs te komen bij onze showroom. We tonen u graag persoonlijk de verschillende steensoorten en onze deskundige medewerkers leggen u graag alles uit.

Bovendien kunt u al uw vragen stellen en de schoonheid van onze natuurstenen keukenbladen hoogstpersoonlijk komen bezichtigen. U mag ons bellen voor een afspraak maar ook gewoon langslopen tijdens onze openingsuren. In de showroom van Ella Natuursteen Alblasserdam staat de koffie klaar.

OFFERTE NODIG?
Bel ons voor gratis advies!
078 879 5045‬
Vestiging in Alblasserdam

Teruggebeld worden

ONZE VOORDELEN

Hoge kwaliteit
Snelle levertijd
Scherpe prijzen
600 m2
Maken alles op maat
25 jaar ervaring

ELLA NATUURSTEEN

Alblasserdam

Edisonweg 8 B, 2952 AD Alblasserdam
078 879 5045
+31639318532
info@ellanatuursteen.nl
Kvk nr: 71397426

Call Now Button