Marmer keukenblad

Marmer keukenblad

Exclusief, tijdloos en vooral mooi, heel mooi. Met een marmeren keukenblad geeft u uw keuken een uitstraling van luxe en grandeur. Toch zult u van de prijs verbaast staan. Denkt u dat een marmeren keukenblad voor u onbetaalbaar is? In vergelijking met RVS en hout scheelt het zeker niet zoveel in aanschaf. Ook speelt een rol dat de duurzaamheid van marmer ongeëvenaard is. Hierdoor is de aanschaf van een echt marmeren keukenblad zeker de overweging waard. Feit is dat het uiterlijk van natuursteen veel mensen aanspreekt. Ook de ruime keuze aan kleuren zal u aangenaam verrassen. Denkt u bij een marmeren keukenblad vooral aan donker met grijze aders? Bij Ella Natuursteen in Alblasserdam hebben wij voor u de keuze uit wit, grijs, gemêleerd maar ook roze of zelfs groen marmer.

Hoge kwaliteit
Snelle levertijd
Scherpe prijzen
600 m2
Maken alles op maat
25 jaar ervaring

Kleuren en nuances in natuursteen

Doordat marmer een natuurproduct is zijn er ook altijd binnen een bepaalde kleur zelfs nog kleurnuances mogelijk. Juist deze unieke patronen in de steen geven een marmeren keukenblad zijn exclusieve uiterlijk. Ook de verschillende modellen en afwerkingen maken een marmeren keukenblad uniek. Wilt u graag de kleuren en mogelijkheden hiervan persoonlijk onderzoeken? U bent van harte welkom in onze showroom. Marmer is gewoon niet te beschrijven, u moet het zien. Ook de unieke eigenschappen van marmer lichten we graag voor u toe.

Door de hardheid van het gesteente is marmer uitstekend geschikt als keukenblad. Slijtvast, en mooi met een natuurlijke glans heeft u dan ook jarenlang plezier van uw aankoop.

OFFERTE NODIG?
Bel ons voor gratis advies!

+31788795045‬

Advies, onderhoud en perfecte afwerking

Voor het onderhoud en de effecten van de verschillende afwerkingen kunt u ons ook altijd contacteren. Onze experts adviseren u graag en goed. Door een ervaring van ruim 25 jaar in de bewerking van natuursteen kunt u rekenen op deskundig advies. Voor onze klanten hebben we een grote selectie steensoorten op voorraad. Wilt u iets anders of is uw favoriete steen er niet bij? Dan kunnen wij die ook voor u importeren. Wij produceren alle keukenbladen zelf en garanderen u dus een uniek en op maat gemaakt product. Wilt u meer weten of een offerte op maat ontvangen? Neem dan nu contact op met Ella Natuursteen. U mag ons bellen, een mailtje sturen of langskomen in onze showroom.

Uw marmeren keukenblad is binnen bereik.

OFFERTE NODIG?
Bel ons voor gratis advies!
078 879 5045‬
Vestiging in Alblasserdam

Teruggebeld worden

ONZE VOORDELEN

Hoge kwaliteit
Snelle levertijd
Scherpe prijzen
600 m2
Maken alles op maat
25 jaar ervaring

ELLA NATUURSTEEN

Alblasserdam

Edisonweg 8 B, 2952 AD Alblasserdam
078 879 5045
+31639318532
info@ellanatuursteen.nl
Kvk nr: 71397426

Call Now Button