Openhaarden & schouw

Open haard, schoorsteenmantel en schouw

Een sieraad in uw woning is zonder twijfel de open haard. De warmte van het vuur, de geur van verbrand hout en het vlammenspel hebben dan ook een bijzondere bekoring. Een open haard zorgt voor rust, ontspanning en vaak ook de nodige romantiek. Ongetwijfeld heeft uw open haard dan ook een centrale plaats in uw woon- of studeerkamer. Maar hoe zit het met uw schouw? Heeft u (misschien al langer) de wens om uw mooie open haard de schouw te geven die het verdiend? Of is uw huidige schouw aan renovatie of vervanging toe? Dan kunt u nu uw wensen in de praktijk brengen. Bij Ella Natuursteen kunt u, buiten onze mooi afgewerkte standaard schouwen ook een open haard of kachel omlijsting op maat laten maken.

Hoge kwaliteit
Snelle levertijd
Scherpe prijzen
600 m2
Maken alles op maat
25 jaar ervaring

Topkwaliteit schoorsteenmantels op maat

Natuurlijk gebruiken we, bij Ella Natuursteen, uitsluitend topkwaliteit steen en marmersoorten. Het voordeel hiervan is, buiten de brandveiligheid van natuurstenen schouwen en schoorsteenmantels, het oogstrelend effect. Met onze eigen zagerij en ruim 25 jaar ervaring in het op maat vervaardigen van natuurstenen voor toepassingen in bouw en woningen kunt ook u uw voordeel doen. Met een op maat vervaardigde natuurstenen schouw of schoorsteenmantel vergroot u het effect van uw open haard maximaal en langdurig. Bovendien vergroot u de uitstraling en waarde van uw woning met een op maat gemaakte natuurstenen schouw.

OFFERTE NODIG?
Bel ons voor gratis advies!

078 879 5045

Natuurstenen schouwen, waardevast en sierlijk

Zelfs als uw open haard niet aan is verwarmd een natuurstenen schouw, als een echt sierstuk, uw woonkamer. Uitsluitend en alleen al door de luxueuze uitstraling geeft u hiermee uw woning een absolute meerwaarde.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of kosten van een natuurstenen schouw of schoorsteenmantel? Of heeft u uw keuze al bepaald en wilt u, naar aanleiding van de afmetingen, graag een vrijblijvende offerte ontvangen? U kunt ons mailen, bellen of een afspraak maken voor een huisbezoek. Tijden dit bezoek nemen wij, samen met u, de maten op en bespreken uw persoonlijke voorkeuren. Ook krijgt een uitgebreide uitleg over de mogelijkheden en de kosten. Bij Ella Natuursteen kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak en een duidelijke offerte op maat.

OFFERTE NODIG?
Bel ons voor gratis advies!
078 879 5045‬
Vestiging in Alblasserdam

Teruggebeld worden

ONZE VOORDELEN

Hoge kwaliteit
Snelle levertijd
Scherpe prijzen
600 m2
Maken alles op maat
25 jaar ervaring

ELLA NATUURSTEEN

Alblasserdam

Edisonweg 8 B, 2952 AD Alblasserdam
078 879 5045
+31639318532
info@ellanatuursteen.nl
Kvk nr: 71397426

Call Now Button