Over ons

In Alblasserdam is Ella Natuursteen al jaren een begrip. Als het gaat om uit natuursteen vervaardigde producten dan zijn we het bekendste en voordeligste adres in de regio. We hebben op het gebied van op maat gemaakte keukenbladen en badkamermeubels een naam hoog te houden en daar zijn we ook best een beetje trots op. Met ruim 25 jaar ervaring in het importeren, zagen, bewerken en verfijnt afwerken van alle soorten natuursteen kunt u dan ook altijd op ons rekenen.

Kwaliteit en vakmanschap

Bent u een liefhebber van marmer en Belgisch hardsteen? Dan kunt u bij Ella Natuursteen uw hart ophalen. Waardeert u de schoonheid en levensduur van graniet of gaat u voor de fijne structuur van travertin? Ook dan kunnen we elkaar helemaal vinden. De schoonheid van natuursteen laten we, door een perfecte en verfijnde afwerking, helemaal tot zijn recht komen. Hoge kwaliteit en vakmanschap zijn de kenmerken van ons bedrijf. Maar wat kunnen wij voor u betekenen?

Hoge kwaliteit
Snelle levertijd
Scherpe prijzen
600 m2
Maken alles op maat
25 jaar ervaring

Keuken of badkamer?

Wilt u uw woning blijvend verfraaien en kiest u daarom voor natuursteen? Dat is een begrijpelijke keuze. Natuursteen verhoogt de waarde van uw woning of bedrijfspand door zijn lange levensduur en is bovendien bijzonder aantrekkelijk om te zien. Ella Natuursteen kan u begeleiden door het gehele traject op zich te nemen.

Inmeten en plaatsing

Vanaf het opmeten en het vervaardigen van keukenbladen en wastafels, tot aan de plaatsing in uw locatie, kunt u van onze expertise gebruikmaken. Hierbij houden we natuurlijk altijd rekening met uw wensen en voorkeuren. Bij Ella Natuursteen hebben we daarom altijd een ruime keuze in steensoorten en materialen van de hoogste kwaliteit. We berekenen voor onze diensten zeer concurrerende prijzen en leveren altijd stipt op tijd.

OFFERTE NODIG?
Bel ons voor gratis advies!

078 879 5045‬

Vloeren en terrassen

Heeft u in uw woning of bedrijfspand een authentieke natuurstenen vloer die onderhoud of renovatie nodig heeft? Wij behandelen alle soorten marmer, gneis, travertin, graniet en Chinees of Belgisch hardsteen. Enthousiasme en deskundigheid is kenmerkend bij al onze bewerkingen van natuursteen en wij garanderen een optimaal resultaat. Wilt u meer weten over de meest geschikte behandeling van uw kostbare vloer of terras?

Binnen en buiten

Wij werken zowel binnen als buiten en u kunt vrijblijvend contact opnemen. We geven u graag deskundig en betrouwbaar advies. Advies waar u ook echt iets mee kunt. Wij hebben de expertise in huis om iedere natuurstenen vloer of terras weer volledig tot zijn recht te laten komen. Onze vloeren experts kunnen u precies vertellen wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Dorpels, schouwen en vensterbanken

Een van onze specialisaties is het vervaardigen van hoogwaardige dorpels voor binnen en buiten. Voor intensief gebruik is natuursteen het aangewezen materiaal. Omdat een drempel veel belopen wordt krijgt de natuursteen een ‘doorleefd’ uiterlijk en wordt in de loop der jaren steeds mooier. Heeft u een open haard en wilt u een op maat gemaakte schouw? Het vervaardigen van een schoorsteenmantel op maat is een uitdaging voor onze vakmensen. De liefde voor het vak komt hier zeker tot uiting. Uw open haard wordt zo nog mooier en een blikvanger in uw woning. Wilt u hier meer over weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Ook voor bedrijven

Ella Natuursteen werkt voor zowel particulieren als bedrijven. Bent u een aannemer, projectontwikkelaar of heeft u een bouwbedrijf? Onze vakmensen kunnen inspringen bij uw project en u assisteren bij het plaatsen, vervaardigen en afwerken van natuurstenen objecten. Uiteraard gelden voor grote producties aangepaste tarieven en voorwaarden. U bent dan ook van harte uitgenodigd om bedrijfsmatig met ons in gesprek te gaan. Het werken volgens bestek tekeningen en specificaties van opdrachtgevers is uiteraard vanzelfsprekend. Onze werkzaamheden en leveranties omvatten geheel Nederland.

De mooiste natuursteen op voorraad

Natuursteen is iedere keer weer anders. De natuurlijke afwijkingen binnen iedere steen en steensoort zijn uniek. Juist daardoor krijgt natuursteen zijn prachtige en aansprekende uitstraling. Dit kunnen we niet omschrijven, dit kunt u het beste persoonlijk ervaren. Doordat we zelf natuursteen importeren kunt u in onze showroom de verschillende mogelijkheden zien, voelen en keuren. Onze verschillende steensoorten waaronder marmer en Belgisch hardsteen zijn van hoge kwaliteit. Is uw keuze bepaald en heeft u uw selectie gemaakt? Dan komen onze steenhouwers meteen in actie. De door u geselecteerde stenen platen worden handmatig bewerkt en op maat gemaakt.

Snelle levering

Bij Ella Natuursteen streven we naar een leveringstijd van 5 tot 7 werkdagen, inclusief plaatsing. Inclusief plaatsing? Ja, u leest het goed. Onze experts kunnen u ook bij de plaatsing van dienst zijn. Bij Ella Natuursteen vindt u alles in één en hierdoor bespaart u tijd en geld. Wilt u een offerte, afgestemd op uw voorkeuren en formaten? Of wilt u weten hoeveel een standaard meubelstuk zoals een wastafel of aanrecht u gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor alle vragen op het gebied van natuursteen kunt u bij ons terecht. Wij nemen altijd de tijd voor u.

Bij onze natuursteen experts kunt u rekenen op persoonlijke aandacht. Onze deskundigheid zetten we in bij al uw vragen en wensen.

OFFERTE NODIG?
Bel ons voor gratis advies!
078 879 5045‬
Vestiging in Alblasserdam

Teruggebeld worden

ONZE VOORDELEN

Hoge kwaliteit
Snelle levertijd
Scherpe prijzen
600 m2
Maken alles op maat
25 jaar ervaring

ELLA NATUURSTEEN

Alblasserdam

Edisonweg 8 B, 2952 AD Alblasserdam
078 879 5045
+31639318532
info@ellanatuursteen.nl
Kvk nr: 71397426

Call Now Button