Tafelbladen

Tafelbladen van natuursteen

Natuurstenen tafelbladen zijn luxueus en tijdloos. Door de natuurlijke nuances, die in iedere natuursteen weer anders zijn, blijft uw tafelblad altijd mooi en vanuit alle gezichtspunten verrassend. Bij Ella Natuursteen in Alblasserdam kunt u een tafelblad laten vervaardigen helemaal naar uw wensen en voorkeuren. Een tafel neemt een centrale plaats in binnen uw woning of kantoor. Dit gegeven kunt u benutten door een echte blikvanger te laten creëren. Veel succesvolle bedrijven gingen u voor en houden hun (directie)vergaderingen aan een natuurstenen tafel.

Hoge kwaliteit
Snelle levertijd
Scherpe prijzen
600 m2
Maken alles op maat
25 jaar ervaring

Verschillende soorten tafelbladen

Gaat u voor klassiek of modern? Bij onze steenhouwers kunt u alle kanten op. Wij vervaardigen tafelbladen voor 4, 6 of zelfs 12 personen. Wilt u ronde hoeken, een vierkant model of zelfs een ovale vorm natuurstenen tafelblad? Ook een combinatie van natuursteen en andere materialen is bij onze ontwerp en designafdeling mogelijk. Vindt u de combinatie van marmer en hout mooi? Een tafelblad van Ella Natuursteen is altijd perfect afgewerkt. Onze vakmensen doen al het mogelijke om de schoonheid van de steen en de andere gebruikte materialen optimaal te benadrukken. Smaak en voorkeur kunnen dan ook alles bepalen. Gaat u juist voor de harde materialen zoals metaalsoorten en natuursteen? Ook dat is bij ons mogelijk. Wij zien er een uitdaging om uw tafelblad perfect te construeren en af te leveren naar uw wensen. Wist u trouwens dat verschillende soorten natuursteen geschikt zijn voor het gebruik als tafel?

OFFERTE NODIG?
Bel ons voor gratis advies!

078 879 5045‬

Marmer of graniet?

U kunt bij het laten maken van een tafelblad kiezen uit een scala van hoogwaardige natuurstenen. Een tafelblad van graniet bijvoorbeeld, geeft een zeer fijn effect. Kiest u voor een tafelblad van graniet dan kunt u kiezen uit verschillende kleuren en nuances. Variërend van licht geaderd tot vol en diep zwart is een granieten tafelblad een van onze meest verkochte en op maat gemaakte tafelbladen. Gaat u voor exclusief marmer of Chinees, Arabisch of Belgisch hartsteen? In onze showroom te Alblasserdam laten we u graag de mogelijkheden zien. Bovendien kunt u dan persoonlijk een blok natuursteen selecteren.

Mat of hoogglans?

U zult verbaasd staan van de mogelijkheden en vormgeving van onze natuurstenen tafelbladen. Wist u trouwens dat ook vrije vormen, bijpassende (nacht)kastjes en salontafels tot de vakkennis en expertise van onze steenhouwers behoren? Bij Ella Natuursteen is op het gebied van à la carte meubels (bijna) alles mogelijk. Oh Ja, voor we het vergeten: ook in de afwerking van tafelbladen bieden wij u een ruime keuze. Met onze ambachtelijke methodes kunnen wij ieder gewenst resultaat bereiken. Van licht gezoet tot aan gepolijst in echte hoogglans. Kiest u voor natuurstenen tafelbladen uit onze eigen steenzagerij dan haalt u gegarandeerd een uniek en hoogwaardig meubelstuk in huis.

Wilt u de mogelijkheden bekijken of uw wensen doorspreken? Kom dan vrijblijvend langs bij onze ruime showroom in Alblasserdam. U mag ons ook bellen voor een persoonlijke afspraak.

OFFERTE NODIG?
Bel ons voor gratis advies!
078 879 5045‬
Vestiging in Alblasserdam

Teruggebeld worden

ONZE VOORDELEN

Hoge kwaliteit
Snelle levertijd
Scherpe prijzen
600 m2
Maken alles op maat
25 jaar ervaring

ELLA NATUURSTEEN

Alblasserdam

Edisonweg 8 B, 2952 AD Alblasserdam
078 879 5045
+31639318532
info@ellanatuursteen.nl
Kvk nr: 71397426

Call Now Button