Tegels Collectie

Natuursteen Tegels

Natuursteen wordt gewonnen uit groeves verspreid over de hele wereld in de vorm van grote blokken, waar later platen of tegels uit worden gezaagd. Zo kennen wij zeer veel verschillende soorten. Iedere soort wordt vaak op een andere manier geworven en is kenbaar door specifieke eigenschappen zoals aderingen, fossielen of tinten.  Door de bijzondere uitstraling haalt men als ware de natuur in huis!

 

 

Wandtegels

Verschillende tegels zijn mooi voor zowel vloer als wand. Echter, niet iedere tegel is geschikt voor beide.
Ella Natuursteen is aan het verbreden in mooie, stevige en hoge kwaliteit wandtegels.
De tegels zijn uitstekend geschikt voor uw wandafwerking in verschillende ruimtes zoals badkamers, toiletten, hallen en keukens.

Omdat niet iedere ruimte hetzelfde is, bieden wij diversiteit in soorten afwerkingen en kleuren.
In onze collectie vindt men de basic witte wandtegel tot de trendy gekleurde tegels met een authentieke uitstraling.

 

Keramische Tegels

De tegels zijn van uitstekende kwaliteit, krasbestendig en kleurvast. Gemiddeld zijn de tegels 1 cm dik en kunnen op zowel vloer als wand verwerkt worden.

Keramisch Parket

Keramisch parket zijn houtlook tegels met de warme uitstraling van hout, maar toch de voordelen van keramiek. In tegenstelling tot een aantal jaren geleden zijn de technieken flink verbeterd en heeft het keramiek een breed scala aan prints en kleuren. Tevens heeft iedere soort een ander voelbare structuur en stroefheid.

Bekijk hieronder ons ruime assortiment of laat u adviseren in onze showroom.

 

Vintage Tegels

Er is een breed scala aan vintage tegels. Patchwork is beschikbaar in verschillende soorten, kleuren en maten. Veel Portugese cementtegels kunnen gecombineerd worden met een neutrale uni tegel. Hierdoor kan men spelen met patronen en ruimtes.

Bekijk hieronder ons ruime assortiment of laat u adviseren in onze showroom.

Call Now Button