Wastafels

Wastafels van natuursteen

Voor gebruik in badkamers, keukens en andere natte ruimtes is natuursteen bijzonder geschikt. Niet voor niets wordt marmer, graniet en travertin al eeuwen gebruikt voor wasbakken en voetbaden in monumentale panden en woningen. Wilt u in uw woonhuis of bedrijfspand ook een natuurstenen wastafel? Dan bent u bij Ella Natuursteen in Alblasserdam op de juiste plaats. Door onze langdurige en goede contacten met importeurs van hoogwaardige wastafels kunnen wij onze klanten perfect van dienst zijn. Juist door onze jarenlange ervaring kunnen wij u wastafels van natuursteen aanbieden voor zeer concurrerende prijzen. Wilt u de luxe ervaren van een authentieke natuurstenen wastafel, waskom of wasbak? Bij Ella Natuursteen vindt u wastafels van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Hoge kwaliteit
Snelle levertijd
Scherpe prijzen
600 m2
Maken alles op maat
25 jaar ervaring

Verschillende kleuren natuurstenen wastafels

Onze wastafels variëren in kleur van bijna wit tot aan diep of geaderd zwart. Ook gemêleerde tinten zijn bij natuurstenen wastafels een optie. Zo vindt u altijd een kleur die past bij het interieur van uw badkamer. Wist u trouwens dat u ook wasbak bladen en accessoires bij ons kunt aanschaffen? En zeg nu zelf: wat is er mooier dan een echte natuurstenen wastafel en bijpassende zeepbakjes of dispensers?

Ook voor de plaatsing van uw nieuwe natuurstenen wastafel kunt u van onze experts gebruikmaken. Zo hoeft u dus geen afspraken te maken met verschillende bedrijven of monteurs.

Besteld u uw natuurstenen wastafel of badkamer element bij Ella Natuursteen dan kunnen wij deze ook vakkundig aansluiten en plaatsen.

OFFERTE NODIG?
Bel ons voor gratis advies!

078 879 5045

Afwijkende formaten mogelijk

Wilt u uw wastafel op maat laten vervaardigen, naar uw eigen smaak en de afmetingen van uw badkamer? Ook dat kan bij ons natuursteenbedrijf. Doordat wij de beschikking hebben over vakmensen, moderne apparatuur en een eigen steenzagerij kunnen wij u ook hiermee van dienst zijn. Als het gaat om natuurstenen wastafels dan kunt u bij Ella’s Natuursteenbedrijf in Alblasserdam rekenen op onze vakkennis en ervaring. Wij combineren vakmanschap met moderne technieken en berekenen ook nog eens voordelige tarieven. Heeft u belangstelling voor een waardeverhogende, blijvende en aantrekkelijke verfraaiing van uw badkamer? In onze showroom kunt u verschillende modellen natuurstenen wastafels vinden. Het gebruik en het uiterlijk van natuursteen is ongeëvenaard en de mogelijkheden haast onbeperkt. U mag dit persoonlijk en vrijblijvend komen ervaren in Alblasserdam.

Wellicht kan een bezoek aan onze gezellige showroom u zelfs inspireren. U bent van harte welkom.

OFFERTE NODIG?
Bel ons voor gratis advies!
078 879 5045‬
Vestiging in Alblasserdam

Teruggebeld worden

ONZE VOORDELEN

Hoge kwaliteit
Snelle levertijd
Scherpe prijzen
600 m2
Maken alles op maat
25 jaar ervaring

ELLA NATUURSTEEN

Alblasserdam

Edisonweg 8 B, 2952 AD Alblasserdam
078 879 5045
+31639318532
info@ellanatuursteen.nl
Kvk nr: 71397426

Call Now Button