Keukenbladen

Natuursteen Keukenblad Sliedrecht

Is uw keukenblad aan vervanging toe en wilt u deze vakkundig laten vervangen? Ella Natuursteen maakt keukenbladen op maat, dit doen we op ambachtelijke wijze in onze eigen steenzagerij. Een keukenblad is nooit hetzelfde, het is een uniek attribuut in de keuken. Het is belangrijk dat het blad van goede kwaliteit is en aansluit bij de rest van de keuken. Als u ervoor kiest om het blad te vervangen, dan moet deze aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Bij het vervaardigen van het keukenblad volgen we uw wensen en voorkeuren, keukenbladen op maat Sliedrecht. Uw keuze is snel gemaakt bij Ella Natuursteen.

U kunt om verschillende redenen kiezen voor Ella Natuursteen:

Hoge kwaliteit
Snelle levertijd
Scherpe prijzen
600 m2
Maken alles op maat
25 jaar ervaring

Aanrechtblad op maat

U kunt bij Ella natuursteen uw aanrechtblad op maat laten maken. Het is zeer belangrijk om de juiste maten op te meten. Heeft u hulp nodig? Maak dan gebruik van onze inmeet service, zo weet u zeker dat uw keukenblad over de juiste maten beschikt. Uiteraard is het ook heel belangrijk hoe uw nieuwe keukenblad eruit moet komen te zien en van welk materiaal, natuursteen, composiet of toch keramiek. Volg onze Instagram pagina en stel zo uw perfecte blad voor uw zelf samen.

OFFERTE NODIG?
Bel ons voor gratis advies!

+31788795045‬

Voordelige natuurstenen keukenbladen

U kunt bij Ella natuursteen kiezen uit verschillende soorten natuurstenen keukenbladen. We hebben een ruime collectie Belgisch hardsteen. Deze steensoort is voor gebruik in keukens en badkamers bijzonder geschikt. Onze keukenbladen van hoogwaardig natuursteen zijn niet alleen mooi maar ook nog eens zeer betaalbaar. Ook uw keuken kunt u verfraaien met een prachtig afgewerkt en perfect passend keukenblad. Wilt u hier meer over weten? Of wilt u misschien advies over welke soort natuursteen voor uw keuken het meest geschikt is? Dan nodigen we u graag uit om langs te komen in onze showroom. We tonen u graag persoonlijk de verschillende steensoorten en onze deskundige medewerkers leggen u graag alles uit.

Natuursteen Keukenblad Sliedrecht

Natuursteen Keukenblad Sliedrecht

Bovendien kunt u al uw vragen stellen en de schoonheid van onze natuurstenen keukenbladen hoogstpersoonlijk komen bezichtigen. U mag ons bellen voor een afspraak, vrijblijvend offerte of een bezoek brengen aan onze 600 m2 showroom tijdens onze openingsuren. In de showroom van Ella Natuursteen gevestigd in Alblasserdam staat de koffie voor u klaar.

OFFERTE NODIG?
Bel ons voor gratis advies!
078 879 5045‬
Vestiging in Alblasserdam

Teruggebeld worden

ONZE VOORDELEN

Hoge kwaliteit
Snelle levertijd
Scherpe prijzen
600 m2
Maken alles op maat
25 jaar ervaring

ELLA NATUURSTEEN

Alblasserdam

Edisonweg 8 B, 2952 AD Alblasserdam
078 879 5045
+31639318532
info@ellanatuursteen.nl
Kvk nr: 71397426

Call Now Button